Ben jij een student marketing of communicatie en op zoek naar een interessante bijbaan waar je ook meteen werkervaring op jouw studiegebied opdoet? Steek je graag de handen uit de mouwen, heb je affiniteit met grafisch design en ben je geïnteresseerd in digital marketing? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij?

Bij Ortec Finance krijg je de kans om jouw kennis direct in de praktijk toe te passen. Als student assistent ben je onderdeel van het digital marketingteam binnen ons grotere internationale marketingteam. Je ondersteunt het team met diverse operationele taken zoals:
 • Publiceren van content op de corporate website
 • Delen van content via onze sociale mediakanalen
 • Verzorgen van mailingen
 • Kleine designklussen (zoals ontwerpen van banners, email headers, white papers)
 • Ondersteuning bij events (zoals verzenden marketingmateriaal)

Wat levert het je op?

Wij bieden je een uitdagende bijbaan in een inspirerende en gezellige werkomgeving. Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk en goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline. Ook is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wie ben jij?

Je bent momenteel bezig met een studie marketing, communicatie, commerciële economie of vergelijkbaar aan een HBO of universiteit. Je bent creatief, hands-on en hebt affiniteit met grafisch design. Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. En natuurlijk herken je jezelf in onze core values.
 • Ervaring met contentmanagement systemen en marketing automation platformen is een pré
 • Ervaring met Adobe Photoshop en Indesign is een pré
 • Je bent bij voorkeur beschikbaar voor een langere periode, maar in elk geval voor zes maanden gedurende minimaal 16 uur per week.

Wie zijn wij?

Werken bij Ortec Finance betekent werken in een organisatie waar lange termijn (klant)relaties centraal staan. Een omgeving waarin collega’s bereid zijn elkaar én klanten te helpen. De organisatiecultuur is informeel, plat en vriendelijk. Maar ook innovatief: hoe kunnen we het werk van onze klanten – maar ook ons eigen werk – beter, efficiënter én makkelijker maken?

Ortec Finance is de toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen voor risico- en rendementsmanagement. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. We doen dit door toonaangevende technologieën en oplossingen voor investeringsbeslissingen te leveren aan financiële instellingen over de hele wereld. Ook gemeenten en belastingsamenwerkingen behoren tot onze klantenkring. Onze kracht ligt in een effectieve combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Be creative!

Solliciteren

Voor meer informatie over de positie of over werken bij Ortec Finance kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via telefoonnummer +31 10 700 50 00 of recruitment@ortec-finance.com.

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Student
 • Rotterdam
 • Parttime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm