Ben jij een analytische kei met een leergierige en ambitieuze instelling en een goed conceptueel en innovatief vermogen? Dan zoeken we jou! Voor het team Vastgoedsturing, binnen onze afdeling Real Estate Management, zijn we namelijk op zoek naar een gemotiveerde Junior consultant.

Wat ga je doen?

We helpen woningcorporaties hun vastgoedsturing te verbeteren met software, advies en opleidingen. Je draagt bij aan de versterking van onze positie als marktleider met onze softwareoplossingen voor portefeuillemanagement (SBI), assetmanagement (AM) en projectcalculaties (GO). Je helpt corporaties met onze software om hun doelstellingen te bereiken en om betere investeringsbeslissingen te nemen. Je toetst daarbij altijd op de financiële haalbaarheid voor een corporatie. Je bent actief betrokken bij ofwel de implementatie van een product ofwel het begeleiden van het gebruik van een al uitgerold product bij de klant. Je werkt hierin altijd samen met een collega consultant. Je treedt echt op als adviseur naar de klant. Met als doel om het product te verankeren in hun processen, erop sturend dat het product op de juiste manier wordt gebruikt. Verder werk je nauw samen met het team Financiële Planning en de afdeling Real Estate Valuation. Je maakt je eerst de basisvaardigheden op het gebied van corporatiefinanciën eigen door te leren werken met onze software (WALS) die bij vrijwel elke corporatie draait en een belangrijke basis onder onze andere oplossingen is.
Je krijgt snel verantwoordelijkheid en je hebt vanaf je eerste werkdag veel klantcontact. Bijvoorbeeld door mee te draaien op onze Servicedesk en te werken met onze solutions. Je bent al snel volwaardig lid van een projectteam en komt in heel Nederland bij onze klanten over de vloer.

Lees ook het interview met Coen Ravesloot over hoe het is om te werken bij de afdeling Real Estate Management.

Het Team

Je maakt deel uit van het team vastgoedsturing binnen onze Real Estate Management afdeling. Dit team bestaat uit zes consultants en wordt aangestuurd door de teamleider. Kenmerkend voor dit team is dat zij er continue naar streven om zichzelf én de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dit doen zij door veel met elkaar op te trekken in werkactiviteiten en elkaar scherp te houden. Daarnaast hebben zij de uitdaging om hun imago van het gezelligste team binnen Ortec Finance hoog te houden.

Wie ben jij?

Analytisch vermogen is een must in deze functie. Als junior consultant verwerk je veel data en jij wilt de verbanden in en tussen onze software snappen. Je combineert deze instelling met een drive om klanten verder te willen helpen. Soms puzzel je graag alleen, maar samenwerken in kleine teams met collega’s en klanten geeft je ook energie. Je hebt een Master in een financiële, technische of aanverwante wetenschappelijke richting. Je vindt Excel een prachtig programma en zet dit graag in om je eigen leven en dat van klanten makkelijker te maken. Je maakt moeilijke dingen graag makkelijk.

Ook dit breng je mee:

 • een conceptueel denkvermogen en goede analytische vaardigheden;
 • kennis van financiële rekenkunde (van woningcorporaties in het bijzonder is een pré);
 • een leergierige en ambitieuze instelling;
 • affiniteit met cijfers;
 • humor;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • vloeiend in de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:
 • Een mooi salaris!
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.)
 • Een open en informele werksfeer.
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid.
 • Inspirerende, slimme, enthousiaste en jonge collega’s.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en 2-wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten.
 • Pool- en voetbaltafel, vrijdagmiddagborrel, jaarlijks kerstfeest en nog veel meer.
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten met collega’s organiseert (een ski-trip, concerten, prison escape, table games, feestjes, etc.).
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een lange samenwerking.

Wie is Ortec Finance?

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Verenigd Koninkrijk, Canada en Zwitserland – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en asset management. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Annique Verkoeijen Teammanager Vastgoedsturing, beantwoordt je vragen graag via telefoonnummer +31 20 700 97 76. Je kunt ook direct solliciteren, stuur ons je cv met korte motivatie.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!
 • Starter
 • Rotterdam & Amsterdam
 • Fulltime
X