In Rotterdam vlakbij de Markthal met uitzicht op de Erasmus brug, in het gebouw waar Jackie Chan ooit vanaf gleed, werkt een leuk team mensen voor de afdeling Real Estate Management (REM). De afdeling bestaat uit 44, én met jou erbij uit 45, personen die zich met name inzetten voor de woningcorporaties in Nederland.

Er wordt afwisselend thuis en op kantoor gewerkt dus sommige dagen is het drukker en sommige dagen wat rustiger op kantoor. Zo kunnen wij in alle rust met het inwerken starten. In de eerste week komen er veel nieuwe afkortingen, procedures, werkzaamheden en mensen voorbij. Maar dat komt zeker goed, want je bent gewend om veel informatie te verwerken, verschillende dingen te doen en je houdt ervan om georganiseerd te werk te gaan. 

Samen doen wij de secretariële ondersteuning van de afdeling REM. Wij hebben ieder onze eigen taken en verantwoordelijkheden, bij afwezigheid vangen we sommige werkzaamheden van elkaar op. O kijk, daar komt Roy net binnenlopen, hij is één van de twee teamleiders die je ondersteunt. Meteen een goed moment om samen een kop koffie/thee te drinken en even bij te kletsen. Zijn vaak overvolle agenda is vaak een uitdaging, maar gelukkig vind je puzzelen met afspraken leuk. Omdat je veel verschillende dingen doet, ben je divers bezig. Want met zo’n 200 klanten wisselen de werkzaamheden zich veel af. Naast het secretarieel ondersteunen van de teamleiders ben je verantwoordelijk voor de facturatie, verwerking van contracten en het goed bijhouden van klantgegevens in ons CRM systeem: Microsoft Dynamics.

Ik ben trouwens Bianca Meij. Inmiddels ruim 8 jaar met veel plezier op deze afdeling aan het werk als secretarieel ondersteuner. Heeft de bovenstaande tekst je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig? Lees hieronder wat wij je bieden en of we bij je passen?

Solliciteren kan via de knop, maar misschien heb je eerst nog een vraag over de functie. Bel mij gerust op 06-55475947. Dan breken we telefonisch alvast het ijs.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende baan voor 28-32 uur per week binnen een groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel ontwikkelmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

De salarisrange voor deze functie is 27.000 – 39.000 EUR op jaarbasis voor een voltijd contract (40 uur, inclusief een vaste 13e maand en 8% vakantiegeld), afhankelijk van je competenties en ervaring. Daarbovenop komen nog verschillende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een actieve personeelsvereniging, jaarlijkse skitrip, social events, een zomer en kerstfeest en veel meer met inspirerende, slimme en enthousiaste collega’s.
  • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling met een training programma naast interne kennissessies.
  • Werken op ons kantoor in Rotterdam (met mogelijkheden om gedeeltelijk thuis te werken).
  • Deelname in een variabele beloning, deelname aan de pensioenregeling, reiskostenvergoeding voor zowel zakelijk als woon-werkverkeer, een thuiswerkvergoeding, 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om nog meer dagen te kopen.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die graag met mensen werkt. Iemand die met volle overgave en energie zijn of haar werk doet, scherp is op verbetering en daarbij oog heeft voor detail. Je vindt het leuk om anderen te ondersteunen en je wordt er blij van als iedereen om je heen zijn werk kan doen doordat jij de administratieve taken op je neemt.

In deze functie ben je de spil van het bedrijf en sta je in direct contact met klanten en collega's. Jij bent degene die telefoontjes aanneemt, afspraken maakt, e-mails beantwoordt en vergaderingen plant. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Stel je voor dat een klant belt met een vraag over een factuur. Jij neemt de telefoon op en geeft de klant de informatie die hij nodig heeft. Je doet dit op een vriendelijke en duidelijke manier, zodat de klant tevreden is en zich begrepen voelt.

Als er een project is waar meerdere mensen aan werken, dan ben jij degene die helpt herinneren aan de deadlines en ervoor zorgt dat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Je overlegt met je collega's en zorgt ervoor dat iedereen goed op de hoogte is van de voortgang van het project.

Kortom, wij zijn op zoek naar iemand die zich prettig voelt in een ondersteunende rol en die houdt van veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Als jij deze persoon bent, dan bieden wij jou een fantastische kans om veel te leren en jezelf verder te ontwikkelen in deze rol.

Over Ortec Finance

Werken bij Ortec Finance betekent werken in een organisatie waar lange termijn (klant)relaties centraal staan. Een omgeving waarin collega’s bereid zijn elkaar én klanten te helpen. We bieden jou een organisatiecultuur waarin jij je kan ontwikkelen en het beste uit jezelf kan halen. De cultuur is namelijk informeel, plat en vriendelijk. Maar ook innovatief: hoe kunnen we gezamenlijk het werk van onze klanten – maar ook ons eigen werk – beter, efficiënter én makkelijker maken?

Ortec Finance is de toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen voor risico- en rendementsmanagement. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. We doen dit door toonaangevende technologieën en oplossingen voor investeringsbeslissingen te leveren aan financiële en vastgoedinstellingen. Onze kracht ligt in een effectieve combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe. Meer over Ortec Finance.

Wil je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Be creative if you want!

 
  • Experienced Professional
  • Rotterdam
  • 28-32 uur
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm