Ben je op zoek naar een innovatieve en dynamische werkomgeving en heb je een passie voor informatiebeveiliging en cyber security? Dan is deze vacature jouw kans!

Wat ga je doen als Security Officer?

Als Security Officer zal je de security strategie en het security beleid bewaken, updaten en uitbouwen. Je informeert het Executive Team over de status van security binnen de organisatie, de ontwikkelingen in en buiten de organisatie, eventuele security incidenten die zijn voorgekomen en de voorstellen ter verbetering. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het Informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) en je werkt aan het integreren van security best practices en controls in bedrijfsprocessen.

Je maakt deel uit van een klein, groeiend security team dat momenteel uit 2 FTE bestaat. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat security maatregelen bij Ortec Finance een samenhangend geheel vormen en geïmplementeerd worden volgens industrie standaarden en best practices. Je definieert het kwaliteitsniveau (benchmark) waaraan voldaan moet worden, de manier waarop dit gemeten wordt en je monitort de prestaties. Je adviseert over de manier waarop achterblijvende prestaties geadresseerd moeten worden.

Als Security Officer ben je een belangrijke adviseur voor het Executive Team, de Security Architect, de IT Operations en de ontwikkelteams. Daarnaast draag je bij aan het trainen van al het personeel in security awareness.

Wie ben jij?

Je bent een security professional die het leuk vindt om te helpen en collega’s mee te nemen in de wereld van informatiebeveiliging. Je bent analytisch en je hebt een goed beoordelingsvermogen voor de afwegingen tussen security en business doelen. Je bent in het bezit van een WO diploma en bij voorkeur een certificering van SANS, ISACA, EC-Council of ISC2.

Als onderdeel van een klein security team heb je de mogelijkheid om een significante en duidelijk zichtbare invloed te hebben op de security van Ortec Finance.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied. We hebben een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert!

Je ontvangt een interessant en marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van jou opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 8% vakantiegeld;
 • Een vaste 13e maand;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • De mogelijkheid om ieder jaar extra dagen bij te kopen;
 • Werken vanuit ons kantoor in Rotterdam;
 • Reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse km’s en een regeling voor zakelijke reizen;
 • Een werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s!

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Melbourne en Zürich.

 • 20+ landen actief
 • 500+ klanten
 • 96% retentie
 • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans Post, via telefoonnummer +31 10 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Experienced Professional
 • Rotterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm