Ben je op zoek naar een innovatieve en dynamische werkomgeving en heb je een passie voor informatiebeveiliging en cyber security? Dan is deze vacature jouw kans!

Wat ga je doen als Junior IT Security Officer?

Als Junior IT Security Officer zorg jij binnen Ortec Finance voor de implementatie van de informatiebeveiliging. Dit doe je door het ondersteunen van de Security Officer in het ontwikkelen van een informatiebeveiligingsbeleid, het uitvoeren van risicoanalyses en het implementeren van passende securitymaatregelen. Je zult ook zelfstandig opereren bij specifieke securityprojecten. In deze projecten begeleidt en help je andere teams om een stap te maken in de volwassenheid op zowel informatiebeveiliging als privacy gebied. Je pakt hierbij een actieve rol en neemt verantwoordelijkheid. Als je nog niet volledig de juiste opleiding of achtergrond hebt, kunnen we je ondersteunen in je ontwikkeling naar een volwaardige IT Security Officer.

Je maakt deel uit van een klein, groeiend securityteam dat direct aan het Executive Team rapporteert. Als onderdeel van dit securityteam heb je de mogelijkheid om een significante en duidelijk zichtbare invloed te hebben op de security van Ortec Finance. Je werkt samen om te zorgen dat securitymaatregelen bij Ortec Finance een samenhangend geheel vormen en geïmplementeerd worden volgens industrie standaarden en de eisen van onze klanten. Je hebt oog voor de laatste ontwikkelingen in informatiebeveiliging en bent op de hoogte van actuele cyber risico’s en dreigingen. Je ondersteunt bij het vertalen van informatiebeveiligingseisen naar onze leveranciers en ondersteunt je collega’s bij de selectie en monitoring van de leveranciers.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied. We hebben een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert, zoals onze jaarlijkse ski-trip, verschillende social events en een jaarlijks zomer- en kerstfeest!

Je ontvangt een interessant en marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand, een interessante bonusregeling en deelname aan de pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen (op fulltime basis), met de mogelijkheid om ieder jaar extra dagen bij te kopen;
 • Hybride werken, deels vanuit ons kantoor in Rotterdam en vanuit huis;
 • Reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse km’s en een royale regeling voor zakelijke reizen;
 • Een werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s!

Wie ben jij?

Je bent een aankomend security professional die het leuk vindt om te helpen en collega’s mee te nemen in de wereld van informatiebeveiliging. Je bent analytisch en praktisch ingesteld. Je kunt informatiebeveiliging op een begrijpelijke manier overbrengen op je collega’s vanuit een bedrijfsbrede visie. En natuurlijk herken je jezelf in onze kernwaarden.

Daarnaast:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of Master-opleiding in een relevante richting (Computer Science, Information Security of soortgelijks);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Engels is de voertaal in onze organisatie.
 • Werkervaring in informatiebeveiliging is een pré.

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Zürich, Toronto, New York en Melbourne.

 • 20+ landen actief
 • 500+ klanten
 • 96% retentie
 • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maruska John, via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Young Professional
 • Rotterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm