Wil jij werken met de laatste technieken op het gebied van private en public cloud hosting? Maak jij het verschil voor onze klanten met jouw kennis en ervaring? Ortec Finance heeft een vacature voor de functie van Solution Architect (Medior).

Wat ga je doen als Solution Architect?

Ortec Finance ontwikkelt en host applicaties voor pensioenfondsen, asset managers, banken, woningcorporaties en gemeentes zodat zij gedegen financiële beslissingen kunnen nemen. Deze oplossingen worden wereldwijd verkocht en ondersteund.

Je bent samen met je collega’s van de afdeling Operations verantwoordelijk voor de sterk groeiende hosting services van Ortec Finance (de Ortec Finance Cloud). Daarbij ligt de nadruk op schaalbaarheid, performance, continuïteit en beveiliging. Je gaat o.a. werken met producten zoals VMware, Microsoft Windows Server, Microsoft SQL Server, Microsoft HPC, Oracle Linux, Oracle Database, Oracle WebLogic, Puppet en Docker. Je bent continu bezig met het verbeteren van de IT-infrastructuur en de beveiliging daarvan. Je signaleert technische ontwikkelingen en innovaties in de markt en zet deze in. Tot slot werk je nauw samen met onze klanten en onze eigen business en development teams om onze producten nog beter te maken.

Operations bestaat uit 20 IT-specialisten. Je krijgt als je dat wil al snel veel verantwoordelijkheid. Omdat we internationaal cloud diensten aanbieden draai je een aantal keer per jaar een wekelijkse 24x7 standby dienst. Hiervoor ontvang je een passende vergoeding.

Wanneer ben jij onze Solution Architect?

Als je in het bezit bent van een WO-diploma in een technische richting en kennis en ervaring hebt met veelgebruikte programmeer- en scripttalen (bijvoorbeeld Python, PowerShell, PL/SQL, Bash). Ervaring met automatiseringsproducten en netwerkbeheer is een pré.

Je vindt het een uitdaging om onze klanten de best mogelijke oplossing en support te bieden. Je bent een echte teamspeler en boven alles denk je eerst goed na voordat je wat doet!

Verder beschik je over:

 • grote affiniteit met de techniek en je wilt jezelf continu blijven ontwikkelen;
 • goede analytische vaardigheden; je bent een echte ‘problem solver’!
 • goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • tot 6 jaar werkervaring.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een jonge, groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied. We bieden je een opleidingsprogramma en hebben een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert!

Je ontvangt een interessant en marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 8% vakantiegeld;
 • Een vaste 13e maand;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • De mogelijkheid om ieder jaar extra dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse km’s en een regeling voor zakelijke reizen;
 • Een werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s!

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

In Ortec Finance Techlabs worden de laatste ontwikkelingen uit de markt onderzocht en verder ontwikkeld. Denk hierbij aan Machine learning, Blockchain, Internet of things, Data analytics, Containerization etc. Ook is er een jaarlijkse Hackathon waarin alle medewerkers een eigen idee mogen uitwerken en ontwikkelen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Zürich en Melbourne.

 • 20+ landen actief
 • 500+ klanten
 • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via telefoonnummer +31 10 700 50 00 of HR@ortec-finance.com. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 

 • Experienced Professional
 • Rotterdam & Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm