Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je jouw ervaring als adviseur en projectleider kunt inzetten en door ontwikkelen? Heb je affiniteit met technologie & vastgoed en ben je op zoek naar baan met verantwoordelijkheid? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen als WOZ Consultant?

Ortec Finance is marktleider in het modelmatig waarderen van vastgoed in het kader van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ). In verband met sterke groei van de afdeling zijn wij op zoek naar collega’s voor de functie van WOZ-consultant.

Als WOZ-consultant ondersteun je onze klanten bij de uitvoering van de Wet WOZ en het gebruik van onze waarderingsapplicatie OrtaX. Een baan met veel afwisseling, ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. Zo opereer je als projectleider bij de implementatie van onze waarderingsapplicatie bij gemeenten en belastingsamenwerkingen, ben je als accountmanager aanspreekpunt voor klanten, lever je een bijdrage aan WOZ gerelateerde opleidingen, salestrajecten en het verder vormgeven van onze dienstverlening. Je maakt deel uit van een enthousiast, deskundig en sterk groeiend team en werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen softwareontwikkeling en sales. De afdeling bestaat uit ca. 30 medewerkers. Je werkt vanuit huis en ons kantoor in Amsterdam.

Wie ben jij?

Het opbouwen en onderhouden van (klant)relaties gaat je goed af; het gestructureerd managen en werken aan projecten is jouw tweede natuur. Je kent de wereld van lokale belastingen en WOZ-processen en je hebt affiniteit met ICT. Je neemt zelfstandig beslissingen over wat moet gebeuren en onderneemt dan onmiddellijk actie. Je stelt je verantwoordelijk op, ziet wat er beter kan of waar anderen (zowel klanten als je collega’s) behoefte aan hebben en handelt daarnaar. Je hecht aan kwaliteit, heb een nieuwsgierige houding en bent flexibel. En natuurlijk: je herkent jezelf in onze kernwaarden.

Verder zijn de volgende aspecten van belang:

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede projectmanagement en consultancy vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Je krijgt een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van je functie en ervaring. Daarnaast bieden we je uitstekende voorwaarden, waaronder:

 • Een vaste 13e maand, een variabele bonus, 8% vakantiegeld, een gunstige pensioenregeling, 27 vakantiedagen (en mogelijkheid tot bijkopen), royale reiskostenvergoeding, laptop en telefoon;
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met in- en externe scholingsprogramma’s, zowel op inhoudelijke specialismen als op project- en accountmanagement en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
 • Een open en informele werksfeer met inspirerende, slimme en enthousiaste collega’s!

Wie zijn we?

Werken bij Ortec Finance betekent werken in een organisatie waar lange termijn (klant)relaties centraal staan. Een omgeving waarin collega’s bereid zijn elkaar én klanten te helpen. De organisatiecultuur is informeel, plat en vriendelijk. Maar ook innovatief: hoe kunnen we het werk van onze klanten – maar ook ons eigen werk – beter, efficiënter én makkelijker maken?

Ortec Finance is de toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen voor risico- en rendementsmanagement. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. We doen dit door toonaangevende technologieën en oplossingen voor investeringsbeslissingen te leveren aan financiële instellingen over de hele wereld. Ook gemeenten en belastingsamenwerkingen behoren tot onze klantenkring. Onze kracht ligt in een effectieve combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe. Meer op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Voldoe jij niet helemaal aan de genoemde functie-eisen, maar beschik je over voldoende kennis en WOZ-ervaring? Neem ook dan gerust direct contact op om samen de mogelijkheden te bekijken.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Experienced Professional
 • Amsterdam
 • Fulltime
X