Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving?  Wil je onderdeel zijn van een innovatieve en internationaal groeiende afdeling? Kun je omgaan met een gezonde dosis verantwoordelijkheid? Dan is deze vacature jouw kans!

Voor onze afdeling Private Client Solutions zijn we op zoek naar een ambitieuze Business Consultant. De afdeling richt zich op financiële instellingen over de hele wereld zoals banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam worden internationale klanten ondersteund bij het op eenvoudige wijze communiceren van de haalbaarheid van financiële doelen en het inzichtelijk maken van de risico’s van pensioen- en beleggingsproducten. Om de eindklant van het beste financiële advies te voorzien, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde software en simulatietechnieken. Deze technieken worden continue uitgebreid met nieuwe producten, voor diverse landen en optimalisatie technieken.

Wat ga je doen?

Je werkt binnen een ervaren en enthousiast team dat innovatieve oplossingen biedt, gericht op financieel advies aan particulieren. Het behalen van financiële doelen van de particuliere belegger staat centraal. In deze B-to-B-to-C omgeving houd je je als consultant onder andere bezig met de implementatie van onze eigen software bij de klanten in Nederland en het buitenland. In eerste instantie ondersteun je tijdens projecten bij nieuwe klanten en handel je vragen af van bestaande klanten. Je ondersteunt het sales team bij de acquisitie door het verzamelen van achtergrondinformatie, het beantwoorden van offerte verzoeken en het maken van presentaties. Op termijn krijg je de eindverantwoordelijkheid voor je eigen klanten en projecten. Meedenken en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de software, nieuwe concepten en innovaties wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Wie ben jij?

Je hebt een Master-diploma in een kwantitatieve richting en hebt affiniteit met financiële onderwerpen. Je beschikt over een uitstekende kennis van Excel (VBA wenselijk). Je neemt graag initiatief en hebt een natuurlijke drive om je nieuwe dingen eigen te maken. Verder beschik je over:

 • goede sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen om gemakkelijk nieuwe contacten aan te gaan;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • een flexibele instelling, met de bereidheid om af en toe naar het buitenland te reizen.
 • Enige werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar geen must.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

 • Een mooi salaris!
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.);
 • Een open en informele werksfeer;
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid;
 • Inspirerende, slimme, enthousiaste en jonge collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en 2-wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten;
 • Pool- en voetbaltafel, vrijdagmiddagborrel, jaarlijks kerstfeest en nog veel meer;
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten met collega’s organiseert (een ski-trip, concerten, prison escape, table games, feestjes, etc.);
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een lange samenwerking.

Wie is Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld.

Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Canada, Zwitserland en Australië – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en asset management. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR via telefoonnummer 010 – 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

Graag tot snel!