Wil jij werken met de laatste technieken op het gebied van private en public cloud hosting? Maak jij het verschil voor onze klanten met jouw kennis en ervaring? Dan is de functie van Cloud Specialist (Junior) in ons hoofdkantoor te Rotterdam, misschien iets voor jou!

Wat ga je doen als Cloud Specialist?

Je bent samen met je collega’s van de afdeling Operations verantwoordelijk voor de sterk groeiende Hosting Services van Ortec Finance. Daarnaast voorzie je de klanten, solution- en de development teams van IT support en advies. Ook ben je continu bezig met het verbeteren van de IT infrastructuur en de beveiliging daarvan. Je signaleert technische ontwikkelingen en innovaties in de markt.

Operations bestaat uit 20 IT specialisten en engineers die de schakel zijn tussen de ontwikkeling en support van de Ortec Finance oplossingen en de klanten die deze oplossingen via Ortec Finance Cloud gebruiken. Je werkt met hoogstaande cloud-technieken om de veeleisende klanten van Ortec Finance het beste te bieden op het gebied van performance, continuïteit en beveiliging. Je krijgt als je dat wil al snel veel verantwoordelijkheid en je werkzaamheden zijn onder andere: opzetten en beheer van cloud-omgevingen voor klanten en de bijbehorende uitwijklocaties, verder verbeteren van de Ortec Finance Cloud, beveiliging en certificering, ondersteuning bij acquisitie/sales trajecten voor nieuwe klanten en support van bestaande klanten.

Wie ben jij?

Als je in het bezit bent van een WO-diploma in een technische richting en kennis en ervaring hebt met veelgebruikte programmeer- en scripttalen (bijvoorbeeld C#, Java, Python, PowerShell, Ruby, PL/SQL, Bash).Je vindt het een uitdaging om onze klanten de best mogelijke oplossing en support te bieden. Je bent een echte team-speler en boven alles denk je eerst goed na voordat je wat doet! Verder beschik je over:

 • grote affiniteit met de techniek en je wilt jezelf continu blijven ontwikkelen
 • goede analytische vaardigheden; je bent een echte ‘problem solver’!
 • goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
 • tot 2 jaar werkervaring

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een jonge, groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied. We bieden je een opleidingsprogramma en hebben een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert! Je ontvangt een interessant en marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van jou opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 8% vakantiegeld;
 • Een vaste 13e maand;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • De mogelijkheid om ieder jaar extra dagen bij te kopen; 
 • Reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse km’s en een regeling voor zakelijke reizen;
 • Een werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s!

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ortec Finance Techlabs

Binnen Ortec Finance Techlabs worden de laatste ontwikkelingen uit de markt onderzocht en verder ontwikkeld. Denk hierbij aan Machine learning, Blockchain, Internet of things, Data analytics, Containerization etc. Ook is er een jaarlijkse Hackathon waarin alle medewerkers een eigen idee mogen uitwerken en ontwikkelen. Meer informatie over Techlabs kun je hier vinden.

Informatie en/of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via telefoonnummer +31 10 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

We hopen je snel te ontmoeten!

Solliciteren