Ben jij degene die van gestructureerde en niet-gestructureerde data met data science toepassingen toegevoegde waarde kan creëren? Durf jij de uitdaging aan om een vraagstuk van een klant met data science op te lossen en te implementeren? Dan is deze vacature jouw kans!

Data Analytics – an Ortec Finance Company

Ortec Finance Data Analytics is ontstaan vanuit de wensen en behoeften van onze klanten. Ortec Finance heeft een uniek track-record op het gebied van Advanced Analytics en houdt zich al ruim 35 jaar bezig met het analyseren van data. Ortec Finance Data Analytics zorgt ervoor dat klanten beter inzicht krijgen in hun data en daar bedrijfsmatig hun voordeel mee kunnen doen. Ortec Finance Data Analytics onderscheidt zich door niet alleen advies te geven omtrent data science toepassingen, maar eveneens te zorgen voor de implementatie en kennisopbouw bij de klant. Data Analytics levert flexibele en schaalbare oplossingen door gebruik te maken van open source technologie en bestaande platforms en infrastructuur van partijen zoals IBM, Microsoft en Google.

Wat ga je doen als Data Scientist?

Steeds meer organisaties willen hun data omzetten in nieuwe diensten of processen, maar weten niet hoe en waar te beginnen. Data Analytics speelt in op die behoefte. Als Data Scientist ben je werkzaam voor en bij klanten. Vanuit een specifieke business case ga je helpen de data te analyseren en te verrijken. Hierbij gebruik je talen als R en Python, maar ook toepassingen als IBM Watson, Microsoft Azure en Tensorflow.

Wanneer ben je onze Data Scientist?

Als je in het bezit bent van een HBO- of WO-diploma in een bètarichting. Daarnaast heb je affiniteit voor het oplossen van vraagstukken en belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van data science.

Verder beschik je over:

  • Kennis over machine learning: classificeren, regressie, clustering, natural language processing
  • Kennis van programmeertalen als R of Python
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • en ben je in staat om in wisselende teams bij klanten te werken

Het is een pré als je al ervaring hebt opgedaan met de agile/scrum methodiek. Beheersing van de Nederlandse taal op hoog niveau is een must!

Wat je kan verwachten van Ortec Finance Data Analytics?

Data Analytics is actief in markten die voortdurend in beweging zijn, en die een groot maatschappelijk belang hebben. Omdat we hoogwaardige kwaliteit leveren waar die markten om vragen groeit onze organisatie mee. Dat schept kansen voor onze medewerkers. We bieden hen alle gelegenheid om hun talenten volop te benutten en waarderen die inzet ook.

Onze organisatie is weinig hiërarchisch en heeft veel zelfstandige, hoogopgeleide medewerkers in dienst die in hun toekomst investeren. Onze bedrijfscultuur is open en informeel: we luisteren altijd naar goede ideeën. Nieuwe medewerkers krijgen vanaf het begin verantwoordelijkheid. Je hebt dus ruimte om jezelf te ontplooien, maar je wordt daarbij ook actief en persoonlijk begeleid. Bij Ortec Finance Data Analytics kun je doorgroeien naar andere functies in andere landen, of kiezen voor een gespecialiseerde carrière.

Arbeidsvoorwaarden

Als de uitkomst van het selectieproces positief is, dan ontvang je van ons een aanbieding. Deze aanbieding wordt toegelicht door een van onze HR Adviseurs. Ons streven is om het gehele selectieproces in twee tot maximaal vier weken af te ronden.

Wij bieden je een baan binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zowel richting verschillende inhoudelijke specialisaties als richting project- en accountmanagement. Je hebt binnen Ortec Finance Data Analytics de mogelijkheid om IT, wiskundige modellen en specifieke marktkennis te combineren in je werk.

Je ontvangt een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van je functie- en competentieprofiel. Daarnaast bieden we je een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • 8% vakantiegeld;
  • een vaste 13e maand;
  • een bijdrage aan de pensioenregeling;
  • 27 vakantiedagen;
  • een reiskostenvergoeding voor woon-werk en zakelijk verkeer;
  • deelname aan een bonusregeling.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne van der Ven (HR Adviseur) via telefoonnummer 010 – 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteer voor deze functie