Ben jij een echte ‘number cruncher’ en heb je affiniteit met softwareontwikkeling? Dan zoeken we jou! Onze afdeling Real Estate Management is op zoek naar een gemotiveerde Junior Analist.

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie draag je actief bij aan realiseren van nieuwe functionaliteit in onze applicaties WALS en GO. Met behulp van deze applicaties bepalen onze klanten, ruim 250 woningcorporaties, voor ruim 2.000.000 huurwoningen in Nederland het toekomstige beleid.

Als junior analist ga je deel uitmaken van één van onze engineering teams. Dit is een enthousiast en jong (scrum) team met meerdere analisten en developers. Binnen dit team leer je hoe de corportatiesector werkt, wat er speelt rondom corporatiefinanciën en hoe dat vertaald wordt naar een simulatiemodel. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze producten. Je doet dat in nauwe samenwerking met onze consultants die veel bij onze klanten over de vloer komen.

Wie ben jij?

Je bent een echte ‘number cruncher’. Je hebt een Bachelor of Master in een financiële of exacte opleiding. Hoewel je zelf geen developer bent heb je wel affiniteit met softwareontwikkeling. Daarnaast wil je graag leren hoe de corporatiesector werkt. Ervaring daarmee is natuurlijk een pré, maar zeker niet vereist.

Ook dit breng je mee:

 • een goed conceptueel en innovatief vermogen;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • een leergierige en ambitieuze instelling;
 • resultaatgerichtheid;
 • Vloeiend in de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

 • Een mooi salaris!
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.).
 • Een open en informele werksfeer.
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid.
 • Inspirerende, slimme, enthousiaste en jonge collega’s.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en 2-wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten.
 • Pool- en voetbaltafel, vrijdagmiddagborrel, jaarlijks kerstfeest en nog veel meer.
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten met collega’s organiseert (een ski-trip, concerten, prison escape, table games, feestjes, etc.).
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een lange samenwerking.

Wie is Ortec Finance?

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Canada en Zwitserland – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en asset management. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Roy Visser, Team Leader Solution Engineering, beantwoordt je vragen graag via telefoonnummer 010 700 56 81.

Je kunt ook direct solliciteren, stuur ons je cv met korte motivatie.

We hopen je snel te ontmoeten!

Solliciteren