Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en wil je onderdeel zijn van een innovatieve en internationaal groeiende afdeling? Dan is deze vacature jouw kans!

Onze afdeling  Goal-Based Planning is op zoek naar een Junior Business Consultant GBP. De afdeling Goal-Based Planning richt zich op banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenfondsen en financieel planners. Wij helpen onze internationale klanten om risico’s van pensioen- en beleggingsproducten en haalbaarheid van financiële doelen op eenvoudige manier te communiceren aan hun eindklanten.  Daarvoor maken we gebruik van geavanceerde simulatietechnieken en zijn wij continu bezig deze technieken verder uit te breiden voor diverse landen, producten en optimalisaties om de eindklant van het beste financiële advies te voorzien.

Wat ga je doen?

Je werkt binnen een ervaren en enthousiast team dat aan financiële service providers innovatieve oplossingen biedt, gericht op een integraal financieel advies aan particulieren. Als consultant houd je je onder andere bezig met de implementatie van onze eigen software bij de klanten in Nederland en het buitenland. In eerste instantie ondersteun je in projecten bij nieuwe klanten en handel je vragen af bij bestaande klanten. Je ondersteunt het sales team bij de acquisitie door het verzamelen van achtergrond informatie, het beantwoorden van offerte verzoeken en het maken van presentaties. Op termijn krijg je de eindverantwoordelijkheid voor je eigen klanten en projecten. Ook is er ruimte om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de software door concepten / prototypes verder uit te werken.

Wie ben jij?

Je hebt een Master-diploma in een kwantitatieve richting en hebt affiniteit met financiële onderwerpen. Je beschikt over een uitstekende kennis van Excel (VBA wenselijk). Je neemt graag initiatief en hebt een natuurlijke drive om je nieuwe dingen eigen te maken. Verder beschik je over:
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen om gemakkelijk nieuwe contacten aan te gaan;
  • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • een flexibele instelling, met de bereidheid om af en toe naar het buitenland te reizen.

Enige werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar geen must.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zowel richting verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

  • marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld
  • vaste 13e maand
  • bijdrage aan de pensioenregeling
  • reiskostenvergoeding
  • deelname aan een bonusregeling.

Onze organisatie

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen en stelt mensen in staat om de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Ortec Finance is in 1981 opgericht in Rotterdam en heeft ca. 275 medewerkers die wiskundig inzicht, bedrijfskunde en praktische uitvoering combineren om tot innovatieve en pragmatische oplossingen te komen. Het bedrijf ondersteunt bij de financiële besluitvorming van institutionele en private beleggers.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne van der Ven, HR Business Partner a.i. ia telefoonnummer +31 10 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

We hopen je snel te ontmoeten!

Solliciteren