Ben jij een analytische kei met een leergierige en ambitieuze instelling en een goed conceptueel en innovatief vermogen? Dan zoeken we jou! Onze afdeling Real Estate Management is op zoek naar een gemotiveerde Junior consultant.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het team vastgoedsturing binnen onze Real Estate Management afdeling. We helpen woningcorporaties hun vastgoedsturing te verbeteren met software, advies en opleidingen. Je draagt bij aan de versterking van onze positie als marktleider met onze softwareoplossingen voor portefeuillemanagement (SBI), assetmanagement (AM) en projectcalculaties (GO). Je helpt corporaties met onze software om hun doelstellingen te bereiken en om betere investeringsbeslissingen te nemen. Je toetst daarbij altijd op de financiële haalbaarheid voor een corporatie.

Je doet dat in nauwe samenwerking met het team Financiële Planning en de afdeling Real Estate Valuation. Je maakt je eerst de basisvaardigheden op het gebied van corporatiefinanciën eigen door te leren werken met onze software (WALS) die bij vrijwel elke corporatie draait en een belangrijke basis onder onze andere oplossingen is.

Als junior consultant verwerk je veel data en jij wilt de verbanden in en tussen onze software snappen. Je combineert deze instelling met een drive om klanten verder te willen helpen. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en je hebt vanaf je eerste werkdag veel klantcontact. Bijvoorbeeld door mee te draaien op onze Servicedesk en te werken met onze solutions. Soms puzzel je alleen, maar je werkt ook samen in kleine teams met collega’s en met klanten. Je bent al snel volwaardig lid van een projectteam en komt dan ook in heel Nederland bij onze klanten over de vloer.

Wat breng jij voor deze functie mee?

 • Je beschikt over een master in financiële, technische of aanverwante wetenschappelijke richting;
 • Excel vind jij een prachtig programma en je zet dit in om je eigen leven en dat van klanten makkelijker te maken;
 • Kennis van vastgoedrekenen en rendementen;
 • Humor;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van financiën van woningcorporaties, met WALS in het bijzonder, is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

 • Een mooi salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.);
 • Een open en informele werksfeer met jonge, slimme en bovenal enthousiaste collega’s;
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en 2-wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten;
 • Pool- en voetbaltafel, vrijdagmiddagborrel, jaarlijks kerstfeest, skitrip en nog veel meer;
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een lange samenwerking.

Wie is Ortec Finance?

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

We bedienen onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en asset management. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Hong Kong en Zürich.

 • 20+ landen actief
 • 500+ klanten
 • 96% retentie
 • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Meer informatie of solliciteren?

Wouter Stikkelman, Teammanager Vastgoedsturing, beantwoordt je vragen graag via telefoonnummer +31 10 700 56 67. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

We hopen je snel te ontmoeten!

Solliciteren