Ben je op zoek naar een innovatieve en dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen? Dan is deze vacature jouw kans!

Junior Consultant – Software Developer

Wat ga je doen?

De rol van Junior Consultant in combinatie met Software Developer is een unieke mogelijkheid om je in twee vakgebieden te onderscheiden!

Je bent onderdeel van ons hechte team en werkt nauw samen met collega’s en onze klanten bij de uitvoering van projecten. Je ondersteunt onze klanten bij het gebruik van onze software OrtaX en de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken (wet WOZ). Verder beantwoord je inhoudelijke en technische vragen van onze klanten en leid je gebruikers van onze systemen op. Daarnaast lever je een bijdrage aan onder andere het opstellen van offertes en het verzorgen van klantpresentaties en opleidingen. Je werkt voor en met een brede groep klanten en binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, dit maakt het werk erg afwisselend.

Uniek is dat je ook deels Software Developer bent. Je kunt klantwensen direct omzetten in werkende software. Je wilt graag de verdere mogelijkheden van een programmeertaal ontdekken en je volgt, net als wij, daaraan gerelateerde IT-trends. Regelmatig deel je jouw inzichten met collega’s in kennis- en brainstormsessies. Zo draag je bij aan de innovatie van onze producten!

Als Junior Consultant – Software Developer binnen deze groep houd jij je bezig met een diversiteit aan activiteiten voor onze klanten:

 • Implementeren van onze software bij de klant. Na de implementatiefase geef je gerichte support
 • Bijdragen aan productdemonstraties
 • Het adviseren/opleiden van de klant in het gebruik van de software
 • Indien noodzakelijk zorg je voor maatwerk door nieuwe functionaliteit te ontwikkelen

Wanneer ben je onze nieuwe collega?

Als je in het bezit bent van een HBO- of WO-diploma in een bètarichting. Daarnaast heb je affiniteit met ICT en belangstelling voor de financiële wereld.

Verder beschik je over:

 • Een goed conceptueel, analytisch en innovatief vermogen;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • een leergierige en ambitieuze instelling;
 • affiniteit met cijfers;
 • resultaatgerichtheid.

Het is een pré als je bovendien kennis van of ervaring met programmeren hebt in een object georiënteerde programmeertaal of relationele databases.

Wat je kan verwachten van Ortec Finance

Ortec Finance helpt klanten bij het nemen van betere investeringsbeslissingen. Wereldwijd ondersteunen we pensioenfondsen, sovereign wealth funds, verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, financieel planners en vastgoedmanagers. We weten wat er speelt in de branche van onze klanten en vertalen die kennis in optimale modellen en in oplossingen die we gegarandeerd kunnen implementeren. Ortec Finance is actief in markten die voortdurend in beweging zijn, en die een groot maatschappelijk belang hebben. Omdat we de hoogwaardige kwaliteit leveren waar die markten om vragen groeit onze organisatie mee. Dat schept kansen voor onze medewerkers. We bieden hen alle gelegenheid om hun talenten volop te benutten en waarderen die inzet.

Onze organisatie is weinig hiërarchisch en heeft veel zelfstandige, hoogopgeleide medewerkers in dienst die in hun toekomst investeren. Onze bedrijfscultuur is open en informeel: we luisteren altijd naar goede ideeën. Nieuwe medewerkers krijgen vanaf het begin verantwoordelijkheid. Je hebt dus ruimte om jezelf te ontplooien, maar je wordt daarbij ook actief en persoonlijk begeleid. Bij Ortec Finance kun je doorgroeien naar andere functies in andere landen, of kiezen voor een gespecialiseerde carrière.

Arbeidsvoorwaarden

Als de uitkomst van het selectieproces positief is, dan ontvang je van ons een aanbieding. Deze aanbieding wordt telefonisch aan je toegelicht door een van onze HR Adviseurs. Ons streven is om het gehele selectieproces in twee tot maximaal vier weken af te ronden.

Wij bieden je een baan binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zowel richting verschillende inhoudelijke specialisaties als richting project- en accountmanagement. Je hebt binnen Ortec Finance de mogelijkheid om IT, wiskundige modellen en specifieke marktkennis te combineren in je werk.

Je ontvangt een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van je functie- en competentieprofiel. Daarnaast bieden we je een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 8% vakantiegeld;
 • een vaste 13e maand;
 • een bijdrage aan de pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen;
 • een reiskostenvergoeding voor woon-werk en zakelijk verkeer;
 • deelname aan een bonusregeling.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne van der Ven (HR Adviseur) van de afdeling Human Resources via telefoonnummer 010 – 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteer voor deze functie