Zoek je een baan binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen als Junior Consultant Goal Based Planning?

Je werkt binnen een ervaren en enthousiast team dat innovatieve oplossingen biedt op het gebied van doelgericht beleggen en financieel advies. Je houdt je bezig met de implementatie van onze software bij onze klanten in Nederland en het buitenland. Je beantwoordt zelfstandig vragen van bestaande klanten en je ondersteunt het sales team bij de acquisitie van nieuwe klanten en projecten. Op termijn krijg je de eindverantwoordelijkheid voor je eigen klanten en projecten. Ook is er ruimte om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de software door concepten/ prototypes verder uit te werken.

De afdeling

De afdeling Goal-Based Planning richt zich op banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenfondsen en financieel planners. Wij helpen onze internationale klanten om risico’s van pensioen- en beleggingsproducten en haalbaarheid van financiële doelen en impact van beleggingsbeslissingen op eenvoudige manier te communiceren aan hun eindklanten. Onze tooling is beschikbaar als adviseurstool, maar in toenemende mate zijn onze API’s onderdeel van eco banking systemen en/of online adviesplatformen.  Al onze oplossingen maken gebruik van geavanceerde simulatietechnieken. Het verbeteren en uitbreiden van deze technieken voor diverse landen, producten en toepassingen richting de eindklant zien wij als is een continu proces.

Wie ben jij?

Je hebt een Master-diploma in een kwantitatieve richting en hebt affiniteit met financiële onderwerpen. Je neemt graag initiatief en hebt een natuurlijke drive om je nieuwe dingen eigen te maken.

Verder beschik je over:

 • goede sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen om gemakkelijk nieuwe contacten aan te gaan;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • een flexibele instelling, met de bereidheid om af en toe naar het buitenland te reizen.

Enige werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar geen must.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied. We hebben een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert!

Je ontvangt een interessant en marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 8% vakantiegeld;
 • Een vaste 13e maand;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • De mogelijkheid om ieder jaar extra dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse km’s en een regeling voor zakelijke reizen;
 • Een werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s!

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Hong Kong, Zürich en Melbourne.

 • 20+ landen actief
 • 500+ klanten
 • 96% retentie
 • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren