Volg je momenteel een universitaire studie in een bètarichting en ben je op zoek naar een interessante bijbaan? Twijfel niet en neem contact met ons op, want wij zijn op zoek naar jou!

Student Assistent Real Estate & Finance

Voor onze afdeling Real Estate Management zijn wij op zoek naar een Student Assistent die minimaal 16 uur per week beschikbaar is. Ben jij op zoek naar een bijbaan die je kunt combineren met je studie? Of zoek je een leuke afstudeerstage, waarbij je het schrijven je scriptie kunt combineren met het werken in de praktijk? Lees dan snel verder!

De functie

Bij Ortec Finance krijg je als Student Assistent de kans om jouw kennis in de praktijk toe te passen. Wij zorgen er voor dat je niet meteen in het diepe wordt gegooid. Je kunt rekenen op de steun en het advies van je collega’s. Stuk voor stuk zeer gekwalificeerde mensen die ooit zelf in jouw positie hebben bevonden, en die jou nu kunnen helpen de volgende stap in je carrière te zetten.

Als Student Assistent binnen de afdeling Real Estate Management werk je binnen een jong en enthousiast team van consultants. Je ondersteunt onze klanten bij hun vastgoedwaardering en financiële simulaties. Je beantwoordt daarbij inhoudelijke en technische vragen van onze klanten en levert je bijdrage in projecten van ervaren collega’s.

Wat vragen we van jou?

Je bent momenteel bezig met een Master in een bètarichting (bij voorkeur Wiskunde, Econometrie of Finance) en je bent op zoek naar een leuke, inhoudelijke bijbaan naast je studie voor minimaal 16 uur per week.

Je hebt belangstelling voor de financiële wereld en bent leergierig, ambitieus en communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal. Tot slot beschik je over analytisch denkvermogen, heb je plezier in, kennis van of ervaring met programmeren en werk je graag in teamverband.

De afdeling

De afdeling Real Estate Management levert hoogwaardige softwareoplossingen en advies op het snijvlak van Real Estate en Finance. Onze dienstverlening is erop gericht om vastgoedeigenaren en vastgoedmanagers betere beslissingen te laten nemen en we ondersteunen bij de waardering van onroerend goed. We opereren in de vastgoedmarkt en focussen ons vooral op woningcorporaties, rijksoverheid, lokale overheden, taxatiebureaus en landelijk werkende organisaties. In onze softwareoplossingen zit veel vastgoed-, financiële en econometrische kennis ingebed, die op gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar is voor onze klanten. Met een groeiend aantal adviseurs en programmeurs (totaal ruim 60) zijn we continu bezig om in te spelen op actualiteit en klantbehoeften en onderhouden we de goede en lange termijn klantrelaties. Met dit sterke team en onze waardevolle vastgoedoplossingen gaan we de komende jaren voor verdere groei van onze dienstverlening in bestaande en nieuwe vastgoedmarkten in Nederland en in het buitenland.

Ortec Finance

Wij zijn een groeiende organisatie met ongeveer 220 medewerkers en sinds 1985 actief in de financiële wereld als een onafhankelijke specialist in het meten en managen van risico en rendement. Gebaseerd op bewezen methodologie, aangepast aan de wensen van pensioenfondsen, verzekeraars, vermogensbeheerders, maar ook financieel planners, woningcorporaties en gemeenten, leveren wij wereldwijd consultancy diensten en bijbehorende systemen aan onze klanten. Dit doen wij vanuit twee locaties in Amsterdam en Rotterdam en een viertal buitenlandse vestigingen, in United Kingdom, Zwitserland, Canada en Hong Kong.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage of bijbaan in een inspirerende werkomgeving met zeer goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om na je afstuderen bij ons te starten als bijvoorbeeld Junior Consultant.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne van der Ven (HR Adviseur) van de afdeling Human Resources via telefoonnummer 010 – 700 50 00.

Heb je interesse in een bijbaan of afstudeerstage bij Ortec Finance in Rotterdam of Amsterdam? Stuur dan je motivatiebrief, CV en een kopie van je meest recente cijferlijst per e-mail naar: HR@ortec-finance.com

Solliciteer voor deze functie