Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in een positie waar je direct veel verantwoordelijkheid krijgt en begeleid wordt om je verder te professionaliseren in je rol? Kom dan je ambities verwezenlijken bij Ortec Finance. Wij zijn op zoek naar Junior Consultants!

Carrièremogelijkheden

Ortec Finance is hard aan het groeien en daarom zoeken wij ambitieuze talenten om onze klanten optimaal te adviseren.  Als Junior Consultant is dit dé plek voor jou om impact te maken.

Wil je meer weten? Kijk dan snel hier voor een overzicht van alle Junior Consultant vacatures die momenteel bij ons openstaan. Klik op de specifieke vacatures en solliciteer. 

Junior Consultant Vastgoedsturing

Wil jij bijvoorbeeld graag woningcorporaties helpen met onze software hun vastgoedsturing te verbeteren? Solliciteer dan op de Junior Consultant Vastgoedsturing.

Junior Consultant Financiële Planning

Of heb je meer affiniteit met financiële planning en help je woningcorporaties met onze software graag in de verbetering hiervan? Dan is de vacature van Junior Consultant Financiële Planning op jouw lijf geschreven.

Junior Consultant Pension Strategy

Gaat jouw interesse vooral uit naar Pensioenfondsen? Check dan de Junior Consultant Pension Strategy.

Junior Consultant Risk Management

En als je specifiek geïnteresseerd ben in het begeleiden van pensioenfondsen in risicomanagement? Dan is de Junior Consultant Risk Management iets voor jou.

Junior Consultant Goal Based Planning

Ligt jouw affiniteit meer bij de particuliere belegger binnen de financiële sector dan is de positie van Junior Consultant Goal Based Planning iets voor jou.

Open Sollicitatie 

Laat je liever een open sollicitatie voor Junior Consultant bij ons achter? Dag mag ook. Solliciteer dan via de sollicitatie knop van dit artikel.

Open Sollicitatie

Wat vragen wij?

Heb je een recent afgeronde universitaire opleiding in een financiële of aanverwante wetenschappelijke richting en veel affiniteit met de financiële wereld? En beschik je daarnaast ook over een uitstekend analytisch vermogen en de drive om klanten verder te helpen? Dan spreken we je graag.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een groeiende, internationale en inspirerende organisatie. We hebben een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten door het jaar heen organiseert. Je ontvangt een interessant en marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Benieuwd wat nog meer? Check de vacatures.

Wie zijn wij?

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Canada, Zwitserland en Australië – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en assetmanagement. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.