Droom jij van een baan als consultant fungerend op het scheidsvlak van vastgoedwaardering en softwareontwikkeling? Heb jij affiniteit met financiële onderwerpen, ben je analytisch en heb je interesse in de vastgoedmarkt? Lees dan snel verder! Om onze afdeling Real Estate Valuation te versterken zijn wij namelijk op zoek naar een gemotiveerde fulltime Consultant.

De functie

Als Consultant binnen de afdeling Real Estate Valuation werk je binnen een jong en enthousiast team van consultants. Je werkt voor en met een brede groep klanten in geheel Nederland en binnen elk project krijg je snel verantwoordelijkheid en variëren je taken en verantwoordelijkheden hetgeen je werk erg afwisselend maakt. Je helpt jouw klanten in het gebruik van onze geavanceerde taxatiesoftware. Je behandelt daarbij inhoudelijke en technische vragen van jouw klanten en levert je bijdrage in projecten van ervaren en minder ervaren collega’s. Ook binnen Ortec Finance werk je samen met collega’s van uiteenlopende afdelingen: van softwareontwikkeling tot sales en van ICT tot andere consultancyteams.

Wie ben jij?

Onze consultants helpen graag klanten en collega’s met hun vragen en uitdagingen, een drive die we ook graag zien bij nieuwe collega’s. Als Consultant werk je veel met onze software en de onderliggende data. We zoeken dan ook iemand die zich gemakkelijk nieuwe software eigen maakt, data verwerkt en in staat is verbanden te leggen. Je bent resultaatgericht, proactief, ondernemend en ziet altijd ruimte voor optimalisatie. Verder beschik je over:

 • Een bètamaster in een financiële, technische of aanverwante wetenschappelijke richting (bijvoorbeeld Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde of Informatica);
 • Kennis van financiële rekenkunde en affiniteit met cijfers;
 • Conceptueel denkvermogen en goede analytische vaardigheden;
 • Leergierige, ambitieuze en flexibele instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van het Engels;
 • Kennis van of ervaring met programmeren is een pré!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

 • Een mooi salaris!
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.);
 • Een open en informele werksfeer;
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid;
 • Inspirerende, slimme, enthousiaste en jonge collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en 2-wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten;
 • Pool- en voetbaltafel, gezellige borrels, jaarlijks zomer- en kerstfeest en nog veel meer;
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten met collega’s organiseert (o.a. een jaarlijkse ski-trip, concerten, prison escape, bordspellen, feestjes, etc.);
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een langdurige samenwerking.

De afdeling

Ortec Finance Real Estate Valuation levert al meer dan 25 jaar objectieve en betrouwbare vastgoedwaarderingen. Met onze geavanceerde technologische oplossingen ondersteunen wij vastgoedbeleggers, gemeenten, woningcorporaties, banken en taxateurs bij het waarderen van hun vastgoed. Met ruim 4 miljoen vastgoedwaarderingen per jaar is Ortec Finance de grootste leverancier van taxatiesoftware in Nederland. De afdeling bestaat uit zo’n 30 consultants en softwareontwikkelaars.

Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Aan de andere kant is Ortec Finance ook een organisatie met betekenis voor de maatschappij. Onze oplossingen bieden namelijk niet alleen voordelen voor onze klanten, maar ook voor de onderliggende sectoren zoals de sociale woningmarkt, de gemeentemarkt of de pensioensector. We willen daarnaast voor onze mensen ook een goede plek zijn om te werken. Dit doen we door kansen te bieden om te leren en te groeien, diversiteit en inclusie te omarmen en te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm