Voor de woensdagen zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega die als Facility Assistant een bijdrage wil leveren aan het ondersteunen van de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers en verwelkomt iedereen met een warm onthaal en goede service.

Wat ga je doen?

Als Facility Assistant ben jij het aanspreekpunt voor de organisatie voor allerlei facilitaire zaken. Je verwelkomt gasten en verwijst ze naar de juiste interne personen. Je draagt zorg voor post- en telefoonverkeer, opgeruimde vergaderzalen en keukens. Ook diverse administratieve werkzaamheden zoals het inplannen van vergaderzalen, bestellen van lunches en het inkopen van kantoorartikelen behoren tot de taken. 

Wat hebben wij te bieden? 

We bieden je een leuke en diverse functie binnen een groeiende internationale omgeving.

Naast een goed salaris bieden wij ook goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals: 

 • Een open en informele werkomgeving (actieve personeelsvereniging, jaarlijkse ski-trip, veel evenementen zoals een zomer- en een kerstfeest, en veel meer) met inspirerende, slimme en enthousiaste collega’s 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • We bieden standaard een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, omdat we streven naar een langdurige samenwerking

Wat vragen wij? 

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om veel verschillende taken uit te voeren binnen het facilitaire werkveld. Je wordt blij van mensen helpen en te zorgen voor een fijne werkplek voor iedereen. Accuraatheid, service- en klantgerichtheid en stressbestendig zijn termen waar je jezelf goed in kunt vinden. En natuurlijk herken je jezelf in onze core values

Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde Mbo-opleiding facilitaire dienstverlening, office assistant of vergelijkbaar, of ben je een student aan hogeschool of universiteit. 
 • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring bij een receptie, secretariaat, officemanagement of vergelijkbaar, liefst in een internationale omgeving 
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heb je ervaring met outlook, word en excel.

Wie zijn wij? 

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Zürich, New York en Melbourne.

 • 20+ landen actief
 • 600+ klanten
 • 96% retentie
 • 14 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maruska John, Recruitment Assistant, via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren 

We hopen je snel te ontmoeten!

 
 • Young Professional
 • Amsterdam
 • Parttime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm