Werk jij graag voor verschillende klanten én leer je graag veel van inspirerende collega’s? Ben jij een assetmanager of vastgoedsturingsspecialist? Wil je een bijdrage leveren aan de groei van onze interim-management afdeling voor woningcorporaties? Dan zoeken we jou! Voor ons interim-management team zijn we op zoek naar een Medior or senior consultant Interim-Management. Een ervaren, energieke specialist met een passie voor vastgoedsturing.

Wat ga je doen?

Als medior of senior consultant Interim Management werk je ongeveer vier dagen in de week voor één of twee klanten en je hebt een dag over voor kennisontwikkeling of het onderhouden van je netwerk (parttime is ook mogelijk). Je werkt deels bij de klant, deels vanuit huis (ongeveer 50-50), maar je kunt altijd ook vanaf een van de kantoren van Ortec Finance werken als je dat wilt.

Om de kwaliteit te leveren die onze klanten gewend zijn, maak je kennis met onze producten, best practices en whitepapers. Al snel ben je klaar voor je eerste klus en ga je aan de slag als interim-specialist. Dat kan een klant van onze software zijn, maar dat hoeft niet. Je nieuwe omgeving voelt al snel als een tweede thuis. Het zit in je DNA om een blijvende indruk achter te laten en je bijt je vast in de processen van de corporatie. Nadat je je hebt verdiept in de werkwijze en de cultuur van de corporatie ga je je impact vergroten en verbetervoorstellen inbrengen. Je staat in verbinding met je directe collega’s, maar put ook uit het netwerk van Ortec Finance en kijkt altijd vanuit een multilaterale scope. Plannen, organiseren en het voortouw nemen zijn een must, want mensen worden geleefd door hun agenda. Zo introduceer je bijvoorbeeld een werkwijze om de prestatie van complexen inzichtelijk te maken, organiseer je complexsessies en ben je tegelijkertijd kritisch op de financiële kaders. Ondertussen zorg je dat de reguliere besluitvorming blijft doorlopen en stem je de voorwaarden van een sloop-herstructureringsproject af. Ontdek je per abuis inconsistenties in de data? Alloceer het probleem en stem af of je het wel of niet zelf oppakt. Je voelt daarbij aan wat wel en niet haalbaar is, maar bent ook niet te snel tevreden. Je wilt de verwachtingen tenslotte overtreffen. Na een lekkere werkdag ga je naar huis en je belt nog even met je collega die op dat moment voor een andere corporatie werkt. Je raakt weer enthousiast, want je kunt elkaar verder helpen.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een groeiende, internationale en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

De salarisrange voor deze functie is van 75.000 tot tot 85.000 op jaarbasis, afhankelijk van je competenties en ervaring. Naast een competitief salaris hebben we verschillende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een open en informele werksfeer (actieve personeelsvereniging, jaarlijkse skitrip, social events, een zomer- en kerstfeest en veel meer) met inspirerende, slimme en enthousiaste collega’s.
 • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling met een training programma naast interne kennissessies. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden (ook in compensatie).
 • Het vooruitzicht van een vast contract, omdat we gaan voor samenwerking op lange termijn.
 • Een 13e maand, 8% vakantiegeld, deelname in een variabele beloning, deelname aan de pensioenregeling, reiskostenvergoeding voor zowel zakelijk als woon-werkverkeer, een thuiswerkvergoeding, 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om nog meer dagen te kopen.
 • De mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 28 uur).

Wie ben jij?

We zoeken iemand met kennis van vastgoedsturing bij woningcorporaties en je bent in staat om een wezenlijke bijdrage aan de effectiviteit en efficiënte van woningcorporaties te leveren als interim-specialist. Je weet te verbinden en maakt makkelijk ‘de klik’. Daarnaast heb je een stevig analytisch vermogen en kun je conceptueel denken. Als interim-specialist werk je bij afwisselende klanten, werk je veel met data en software programmatuur en leg jij de verbanden tussen cijfers, processen en mensen. Excel vind je dus cool. Kennis van PowerBI is een pré. Je hebt de drive om klanten verder te helpen. Je bent onafhankelijk, maar altijd in staat om een hulpvraag te stellen. Daarnaast ben je integer, transparant en een sociaal nieuwsgierig persoon.

Ook dit breng je mee:

 • Een afgeronde Masteropleiding in een financiële, technische of soortgelijke wetenschappelijke richting
 • 3-8 jaar ervaring (ervaring als assetmanager of vergelijkbaar is een pré)
 • Kennis van vastgoedrekenen en financiën (van woningcorporaties in het bijzonder is een pré)
 • Vloeiend in de Nederlandse taal.

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto en Zürich.

 • 20+ landen actief
 • 500+ klanten
 • 96% retentie
 • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Met vragen kun je terecht bij Wouter Stikkelman, directeur Interim-management woningcorporaties, via telefoonnummer +31 6 1443 90 60. Je kunt ook direct solliciteren, stuur ons je cv met korte motivatie.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Experienced Professional
 • Rotterdam en Amsterdam
 • Fulltime/partime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm