Ben jij een analytische kei met affiniteit voor financiële onderwerpen en interesse in de vastgoedmarkt? Lees dan snel verder! Voor het team Financiële planning, binnen onze afdeling Real Estate Management, zijn we namelijk op zoek naar een gemotiveerde Junior Business Consultant.

Wat ga je doen?

Als Junior Business Consultant binnen het team Financiële Planning ben je echt ‘part of the team’ en werk je nauw samen met diverse collega’s bij de uitvoering van projecten. Je helpt hierbij woningcorporaties hun financiële planning te verbeteren met onze software, advies en opleidingen. Je helpt corporaties met WALS om o.a. de meerjarenbegroting en jaarrekening op te stellen en externe verslaglegging richting onze toezichthouders aan te leveren. WALS draait bij vrijwel elke corporatie en vormt een belangrijke basis voor onze andere oplossingen. Verder beantwoord je inhoudelijke en technische vragen van onze klanten en train je gebruikers van onze software. Kortom, je levert een bijdrage aan onder andere financiële analyses, het verzorgen van klantpresentaties en opleidingen. Je werkt voor en met een brede groep klanten en binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden hetgeen je werk erg afwisselend maakt. Hierbij werk je ook geregeld samen met het team Vastgoedsturing en de afdeling Real Estate Valuation. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en je hebt vanaf je eerste werkdag veel klantcontact. Bijvoorbeeld door mee te draaien op onze Servicedesk en te werken met onze solutions. Je bent al snel volwaardig lid van een projectteam en ondersteunt in heel Nederland onze klanten.

Wie ben jij?

Analytisch vermogen is een must in deze functie. Als Junior Business Consultant verwerk je veel data en jij wilt de verbanden in en tussen onze software snappen. Je combineert deze instelling met een drive om klanten verder te willen helpen. Soms puzzel je graag alleen, maar samenwerken in kleine teams met collega’s en klanten geeft je ook energie. Je hebt een Master in een financiële, technische of aanverwante wetenschappelijke richting. Je vindt Excel een prachtig programma en zet dit graag in om je eigen leven en dat van klanten makkelijker te maken. Je maakt moeilijke dingen graag makkelijk.

Verder beschik je over:

 • een conceptueel denkvermogen en goede analytische vaardigheden;
 • kennis van financiële rekenkunde (van woningcorporaties in het bijzonder is een pré);
 • een leergierige en ambitieuze instelling;
 • affiniteit met cijfers;
 • humor;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • vloeiend in de Nederlandse taal.

Tot slot werk je accuraat en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team goed te functioneren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

 • Een mooi salaris!
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.);
 • Een open en informele werksfeer;
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid;
 • Inspirerende, slimme, enthousiaste en jonge collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en 2-wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten;
 • Pool- en voetbaltafel, gezellige borrels, jaarlijks kerstfeest en nog veel meer;
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten met collega’s organiseert (een ski-trip, concerten, prison escape, table games, feestjes, etc.);
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een lange samenwerking.

Wie is Ortec Finance?

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Verenigd Koninkrijk, Canada, Zwitserland en Australië – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en assetmanagement. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Cherise Ede – van der Horst, Teammanager Financiële Planning beantwoordt je vragen graag via telefoonnummer +31 20 700 97 25. Je kunt ook direct solliciteren, stuur ons je cv met korte motivatie.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 

 • Starter
 • Rotterdam/Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm