Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je jouw carrière een kickstart geven in de rol van consultant op het scheidsvlak van vastgoed en software? Ben jij een analytische kei met affiniteit voor financiële onderwerpen en heb je interesse in de vastgoedmarkt? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou?

Op onze afdeling Real Estate helpen wij woningcorporaties en vastgoedinvesteerders de juiste investeringsbeslissingen te nemen, zodat huidige en toekomstige huurders prettig kunnen wonen. Hier ga jij dus aan bijdragen! We bieden je een uitdagende baan waarin je snel verantwoordelijkheid krijgt, vanaf de eerste dag klantcontact hebt en volwaardig lid bent van een jong en enthousiast team van consultants. We werken samen in projectteams om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Ook binnen Ortec Finance werk je samen met collega’s van uiteenlopende afdelingen: van softwareontwikkeling tot sales en van ICT tot andere consultancyteams. Samen met je collega’s adviseer je op inhoudelijke en technische vraagstukken van onze klanten.

Je helpt onze klanten in het gebruik van onze software bij hun vraagstukken op het gebied van vastgoedsturing, -financiën en -waardering. Hierbij worden de toekomstige plannen van de woningcorporaties in kaart gebracht en doorgerekend met behulp van ons progronosemodel WALS. Je kunt hierbij denken aan het huurbeleid en de plannen op het gebied van nieuwbouw en verduurzaming. Als consultant help je mee om deze plannen in ons model te verwerken en de financiele en maatschappelijke gevolgen in kaart te brengen en analyseren.

Je werkt voor en met een brede groep woningcorporaties die verspreid zitten door heel Nederland. Binnen elk project variëren hierbij je taken en verantwoordelijkheden; hierdoor is elke dag anders.

 • Aan het begin van de week werk je bijvoorbeeld met een collega aan het opzetten van één van onze inhoudelijke opleidingen rondom onze software en actualiteiten in de sector
 • Halverwege die week beoordeel je de inrichting of resultaten uit het prognosemodel van één van onze woningcorporaties
 • En je eindigt de week door de klanten via onze Servicedesk verder op weg te helpen.

Wat bieden we je verder?

Je krijgt een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van je functie en ervaring. Daarnaast bieden we je uitstekende voorwaarden, waaronder:

 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met in- en externe scholingsprogramma’s, zowel op inhoudelijke specialismen als op project- en accountmanagement en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een langdurige samenwerking;
 • Een open en informele werksfeer (Actieve personeelsvereniging, jaarlijkse ski-trip, gezellige borrels, jaarlijks zomer- en kerstfeest en nog veel meer) met inspirerende, slimme en enthousiaste collega’s!
 • Een vaste 13e maand, een variabele bonus, 8% vakantiegeld, een gunstige pensioenregeling, 27 vakantiedagen (en mogelijkheid tot bijkopen), royale reiskostenvergoeding, laptop, telefoon en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wie ben jij?

Je bent een echte teamspeler en krijgt energie van het sparren met en adviseren van collega’s en klanten. In het klantcontact weet je de vraag achter de vraag naar voren te krijgen. Met jouw probleemoplossend vermogen en analytische vaardigheden maak je je nieuwe software makkelijk eigen, weet je je data te verwerken en ben je in staat verbanden te leggen. Je maakt graag moeilijke dingen makkelijk, en ziet altijd ruimte voor optimalisatie en je draagt uit jezelf nieuwe ideeën aan. Je wilt je ontwikkelen, doorgroeien en stappen maken in je carrière. Je weet je goed te verwoorden en contact te leggen met anderen, zowel in het Engels als in het Nederlands. En uiteraard herken je je in onze kernwaarden. Verder beschik je over:

 • Een (bijna afgeronde) master in een financiële, technische of aanverwante wetenschappelijke richting;
 • Kennis van financiële rekenkunde of affiniteit met cijfers;
 • Kennis van of interesse in de vastgoedmarkt is een pré.

Wie zijn wij?

Werken bij Ortec Finance betekent werken in een organisatie waar lange termijn (klant)relaties centraal staan. Een omgeving waarin collega’s bereid zijn elkaar én klanten te helpen. We bieden jou een organisatiecultuur waarin jij je kan ontwikkelen en het beste uit jezelf kan halen. De cultuur is namelijk informeel, plat en vriendelijk. Maar ook innovatief: hoe kunnen we gezamenlijk het werk van onze klanten – maar ook ons eigen werk – beter, efficiënter én makkelijker maken?

Ortec Finance is de toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen voor risico- en rendementsmanagement. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. We doen dit door toonaangevende technologieën en oplossingen voor investeringsbeslissingen te leveren aan financiële instellingen over de hele wereld. Ook gemeenten en belastingsamenwerkingen behoren tot onze klantenkring. Onze kracht ligt in een effectieve combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe. Meer op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Be creative!

Solliciteren

Voor meer informatie over de positie of over werken bij Ortec Finance kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via telefoonnummer +31 10 700 50 00 of recruitment@ortec-finance.com.

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Starter
 • Rotterdam/Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm