Medior consultant gezocht voor afdeling Real Estate Management

Heb je werkervaring bij een woningcorporatie of in de vastgoedmarkt, werk je graag met (onze) softwaremodellen en wil je altijd precies weten hoe deze ‘onder de motorkap’ werken? Sla jij de brug tussen de theorie van financiële en vastgoedsturing en de praktijk van woningcorporaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als consultant binnen de afdeling Real Estate Management ben je echt ‘part of the team’ en werk je nauw samen met diverse collega’s bij de uitvoering van projecten. Je helpt hierbij woningcorporaties hun financiële sturing en vastgoedsturing te verbeteren met onze software, advies en opleidingen. Je bent actief betrokken bij ofwel de implementatie van een product ofwel het begeleiden van het gebruik van een al uitgerold product bij de corporatie. Je werkt hierin vaak samen met een collega consultant.

Je treedt echt op als adviseur naar de klant, met als doel om het product te verankeren in hun processen. Je stuurt erop dat het product op de juiste manier wordt gebruikt. Verder beantwoord je inhoudelijke en technische vragen van onze corporaties en train je gebruikers van onze software. Kortom, je levert een bijdrage aan onder andere financiële analyses, het verbeteren van de prestaties van de vastgoedportefeuille, het verzorgen van klantpresentaties en opleidingen.

Je werkt voor en met een brede groep corporaties en binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat je werk erg afwisselend maakt. Hierbij werk je ook geregeld samen met de afdeling Real Estate Valuation. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en je hebt vanaf je eerste werkdag veel klantcontact. Bijvoorbeeld door mee te draaien op onze Servicedesk en te werken met onze solutions. Je bent al snel volwaardig lid van een projectteam en ondersteunt in heel Nederland onze corporaties.

Wie ben jij?

Analytisch vermogen is een must in deze functie. Als consultant verwerk je veel data en jij wilt de verbanden in en tussen onze softwareproducten snappen. Je combineert deze instelling met een drive om corporaties verder te willen helpen en kennis over te dragen. Soms puzzel je graag alleen, maar samenwerken in kleine teams met collega’s en corporaties geeft je ook energie. Je hebt een Master in een economische, financiële, bouwkundige, technische of aanverwante wetenschappelijke richting. Je vindt Excel een prachtig programma en zet dit graag in om je eigen leven en dat van corporaties makkelijker te maken. Je maakt moeilijke dingen graag makkelijk.

Verder beschik je over:

 • 3 – 5 jaar relevante werkervaring binnen de corporatiesector of in een soortgelijke functie;
 • conceptueel denkvermogen en goede analytische vaardigheden;
 • kennis van financiële rekenkunde (van woningcorporaties in het bijzonder is een pré);
 • een leergierige en ambitieuze instelling;
 • affiniteit met cijfers;
 • humor;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Tot slot spreek je de Nederlandse taal vloeiend.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dat kan zowel op verschillende inhoudelijke specialismen als richting project- en accountmanagement. Je ontvangt:

 • Een mooi salaris!
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 13e maand, variabele beloning, goede reiskostenvergoeding, etc.);
 • Een open en informele werksfeer;
 • Uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid;
 • Inspirerende, slimme, enthousiaste en jonge collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met een scholingsprogramma en wekelijkse research- en kennisbijeenkomsten;
 • Gezellige borrels, jaarlijks kerstfeest en nog veel meer;
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten met collega’s organiseert (een ski-trip, concerten, prison escape, table games, feestjes, etc.);
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een lange samenwerking.

Wie is Ortec Finance?

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Canada, Zwitserland en Australië – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en asset management. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cherise Ede – van der Horst (Teammanager Financiële Sturing) te bereiken via +31 20 700 97 25. Je kunt ook direct solliciteren, stuur ons je cv met korte motivatie.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Experienced Professional
 • Rotterdam/Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm