Heb jij een passie voor financiële markten? Vind je het een uitdaging om mensen te helpen de juiste beleggingsbeslissing te nemen en hun financiële doelen te laten realiseren? Daarbij toonaangevende banken, vermogensbeheerders, verzekeraars en pensioenfondsen te helpen de juiste klantreizen voor de adviseur en via digitale tools aan de juiste doelgroep aan te bieden. Solliciteer dan nu voor onze vacature van Senior Business Consultant!

Wat ga je doen als Business Consultant?

De consultant-functie is beschikbaar in ons team in Nederland. Je werkt nauw samen met andere consultants en onze software engineers om onze software te implementeren en innoveren. Daarbij help je onze Nederlandse en internationale klanten en technologie partners om onze software te gebruiken door middel van trainingen, documentatie en co-creatie sessies. Dit doe je vanuit Nederland, maar ook in nauwe samenwerking op locatie bij onze buitenlandse klanten. Digitalisering van financieel advies is daarbij cruciaal. Als projectleider help je onze klanten en partners om onze API’s te integreren in hun architectuur en zo tot een uniek design van klantreizen te komen om consumenten meer bewust te laten zijn van hun financiële toekomst en de bijbehorende risico’s. Maar ook adviseurs te trainen in het gebruik van onze eigen user interface en het leren toepassen van economische scenario analyses in onze goal based advies aanpak. Zowel je technische als financiële achtergrond worden daarin verder ontwikkeld en je helpt klanten in de verdere digitalisering van hun dienstverlening. Je coacht daarbij onze junior en medior consultants en bouwt vertrouwensrelaties op met onze klanten om te werken aan een langdurige samenwerking. Je bent flexibel in het werken vanuit huis en op kantoor in een innovatieve en internationale werkomgeving.

Wat maakt jou succesvol als Business Consultant?

Je vindt het leuk om met meerdere klanten over de wereld in contact te komen en hebt affiniteit met IT-oplossingen gerelateerd aan vermogens- en financieel advies. Je bent geïnteresseerd in de financiële markten, hoe consumenten beleggingsbeslissingen nemen en je bent creatief in het bedenken van nieuwe oplossingen. Je vindt het leuk om jonge mensen te coachen, bent ondernemend en positief kritisch naar jezelf en anderen en naast het werk is het sociale teamgevoel en jouw bijdrage daarin belangrijk voor je. Daarnaast heb je of ben je:

 • Masteropleiding in Finance, Economics of een exacte studie met interesse voor beleggen;
 • 5-10 jaar werkervaring in beleggings- of financieel advies;
 • Ervaring in coaching;
 • Communicatief sterk;
 • Vloeiende beheersing van Nederlandse en Engelse taal is een vereiste;
 • Flexibel in werktijden en bereid ook af en toe onze buitenlandse klanten te bezoeken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We bieden een competitief salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Daarnaast:

 • 8% vakantiegeld
 • Een vaste 13e maand
 • Deelname in een bonusregeling
 • Deelname aan een pensioenplan
 • 27 vakantiedagen (op voltijd basis)
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Werken op een van onze kantoren in Rotterdam of Amsterdam, maar ook vanuit huis
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding voor woon-werk en zakelijk verkeer
 • Een informele werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging welke regelmatig verschillende activiteiten organiseert, en je wordt onderdeel van een van de toonaangevend wereldwijd opererend team!

Wie is Ortec Finance?

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 275 experts – in onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Verenigd Koninkrijk, Canada, Zwitserland en Australië – bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en assetmanagement. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met David Kronbichler, Team Leader Client Servicing Team, via +31 (0)10 700 5000. Om te solliciteren kun je gebruik maken van onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je CV en sollicitatiebrief.

Solliciteren

 • Experienced Professional
 • Rotterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm