Volg je momenteel een universitaire studie en ben je op zoek naar een interessante bijbaan? Ben jij een analytische kei met affiniteit voor financiële onderwerpen en heb je interesse in de vastgoedmarkt? Lees dan snel verder! Voor onze afdeling Real Estate Valuation zijn we namelijk op zoek naar een Student Assistent die minimaal 16 uur per week beschikbaar is!

De functie

Bij Ortec Finance krijg je de kans om jouw kennis direct in de praktijk toe te passen. Als Student Assistent binnen de afdeling Real Estate Valuation werk je binnen een jong en enthousiast team. Je ondersteunt onze klanten in het gebruik van onze modellen bij hun waarderingsvraagstukken en levert een bijdrage aan projecten in de verschillende markten waarin wij opereren. Je beantwoordt daarbij inhoudelijke en technische vragen van onze klanten en levert een bijdrage aan projecten van ervaren en minder ervaren collega’s. We zorgen ervoor dat je niet meteen in het diepe wordt gegooid: je kunt rekenen op de steun, kennis en het advies van je collega’s. Stuk voor stuk zeer gekwalificeerde mensen die ooit zelf in jouw positie hebben bevonden, en die jou nu kunnen helpen de volgende stap in je carrière te zetten. Je werkt vanuit onze vestiging in Amsterdam.

Wat vragen we van jou?

Je bent momenteel bezig met een universitaire opleiding in een financiële, technische of aanverwante wetenschappelijke richting én je bent op zoek naar een leuke, inhoudelijke bijbaan naast je studie. Je bent bij voorkeur beschikbaar voor een langere periode, maar in elk geval voor zes maanden gedurende minimaal 16 uur per week. Je hebt affiniteit met cijfers, bent leergierig, ambitieus en communicatief vaardig. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch denkvermogen, ben je flexibel en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende bijbaan en/of afstudeerstage in een inspirerende werkomgeving met zeer goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Veel van onze stagiairs en student assistenten starten na hun afstuderen bij ons als bijvoorbeeld Junior Consultant.

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Melbourne en Zürich.

  • 20+ landen actief
  • 500+ klanten
  • 96% retentie
  • 3 biljoen euro totale activa onder beheer bij onze klanten

Binnen Ortec Finance richt de afdeling Real Estate Valuation zich op ondersteunen van vastgoedbeleggers, gemeenten, woningcorporaties, banken en taxateurs bij het waarderen van hun vastgoed. Met ruim 4 miljoen vastgoedwaarderingen per jaar is Ortec Finance de grootste leverancier van taxatiesoftware in Nederland. De afdeling bestaat uit zo’n 30 collega’s voornamelijk bestaande uit ontwikkelaars en consultants.

Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 

  • Student
  • Amsterdam
  • 16 uur
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm