Heb je affiniteit met technologie & vastgoed? En ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, waarmee je jouw carrière een kickstart kunt geven in de rol als consultant? Dan is deze vacature jouw kans!

Wegens uitbreiding van onze afdeling Real Estate Valuation zijn wij op zoek naar een fulltime consultant op het scheidingsvlak van vastgoedwaardering en softwareontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als consultant op de afdeling Real Estate Valuation werk je binnen een jong en enthousiast team. Je adviseert en ondersteunt onze klanten binnen de vastgoedsector bij het gebruik van onze waarderingsoplossingen. Je werkt aan zeer afwisselende en uitdagende opdrachten. Binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat het werk erg afwisselend maakt. Ook binnen Ortec Finance werk je samen met collega’s uit verschillende disciplines. Je leert de organisatie en de vastgoedsector beter kennen en je breidt je netwerk uit. We bieden je een organisatiecultuur waarin jij je kan ontwikkelen en het beste uit jezelf kan halen.

Je werkt voor en met woningcorporaties en vastgoedbeleggers die verspreid zitten door heel Nederland, waar je regelmatig naartoe gaat of vanuit kantoor voor werkt. Binnen elk project variëren hierbij je taken en verantwoordelijkheden, daardoor leer je meer en doe je veel ervaring op. Je begint je week bijvoorbeeld met het implementeren van onze software bij een nieuwe klant, om vervolgens aan de slag te gaan met de voorbereiding van één van onze inhoudelijke opleidingen rondom onze software. Dit alles uiteraard onder begeleiding van een collega. Andere werkzaamheden bestaan uit het analyseren en presenteren van waarderingsgegevens uit onze software en natuurlijk simpelweg het beantwoorden en helpen van jouw eigen klanten.

Wie ben jij?

Je bent een echte teamspeler en krijgt energie van het sparren met en het adviseren van collega’s en klanten. Je bent initiatiefrijk en resultaat gericht. Jouw werkaanpak is gestructureerd, kwaliteitsgericht en met oog voor detail. Met jouw probleemoplossend vermogen maak je de nieuwe software makkelijk eigen, weet je data te verwerken en ben je in staat verbanden te leggen. Je ziet altijd ruimte voor optimalisatie. Je wilt je ontwikkelen, doorgroeien en stappen maken in je carrière. Je Nederlands is uitstekend maar ook in het Engels weet je je goed uit te drukken. Verder herken je je in onze kernwaarden en beschik je over:

 • Een leergierige, ondernemende, ambitieuze en flexibele instelling
 • Een WO-diploma in een economische, financiële of vastgoed gerelateerde studie
 • Kennis van financiële rekenkunde of affiniteit met cijfers
 • Kennis van of interesse in de vastgoedmarkt is een pré

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende en veelbelovende baan binnen een groeiende en inspirerende organisatie. Een prettige werkomgeving en veel mogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Je krijgt een salaris tussen de 53.000 en 58.000 euro op jaarbasis, afhankelijk van je competenties en ervaring. Dit is inclusief vakantiegeld, 13e maand en verwachte variabele beloning. Naast je salaris bieden we een set mooie voorwaarden, waaronder:

 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als op het gebied van persoonlijke effectiviteit
 • Hybride werken vanuit Amsterdam, Rotterdam en jouw ‘home office’, indien gewenst
 • Tweewekelijkse bedrijfsbrede kennisdeling met borrel met inspirerende, slimme en enthousiaste collega's
 • Jaarlijkse skireis, jaarlijks zomer- en kerstfeest, actieve personeelsvereniging met veel leuke activiteiten (Padeltoernooi, bordspellenavond, gamenight, etentjes en ga zo maar door)
 • Uitzicht op een vast contract, we streven naar een langdurige samenwerking
 • 27 vakantiedagen (en mogelijkheid tot 15 dagen bijkopen), gunstige pensioenregeling, royale reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, laptop en telefoon.

Ortec Finance

Werken bij Ortec Finance betekent werken in een organisatie waar lange termijn (klant)relaties centraal staan. Een omgeving waarin collega’s bereid zijn elkaar én klanten te helpen. De cultuur is namelijk informeel, plat en vriendelijk. Maar ook innovatief: hoe kunnen we gezamenlijk het werk van onze klanten – maar ook ons eigen werk – beter, efficiënter én makkelijker maken? Goede ideeën zijn altijd welkom. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe.

Ortec Finance levert toonaangevende technologie en oplossingen voor investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Dit stelt hen in staat de complexiteit van investeringsbeslissingen te beheren. Met een team van 350 experts bedienen we onze klanten die actief zijn op het gebied van pensioenen, sovereign & private wealth, verzekeringen en assetmanagement. Ook gemeenten en woningcorporaties behoren tot onze klantenkring. Onze kracht ligt in een effectieve combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via telefoonnummer +31 10 700 50 00. Ook kan je een mail sturen naar de teamleader via dirkjan.remmerswaal@ortec-finance.com. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Young Professional
 • Rotterdam en Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm