Geef als young professional je carrière een kickstart in de rol van consultant op het gebied van vastgoed en software. Je krijgt te maken met financiële onderwerpen in en rondom de vastgoedmarkt. Je pakt complexe problemen aan en lost ze op door middel van logica en stapsgewijze analyse. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Op onze afdeling Real Estate helpen wij woningcorporaties de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Zo zijn woningcorporaties in staat hun huurders optimaal van dienst te zijn. Hier ga jij aan bijdragen!

Je werkt samen met collega’s van uiteenlopende afdelingen: van softwareontwikkeling tot sales en van ICT tot consultancyteams van andere afdelingen. Op deze manier kunnen we kennis delen en indirect van elkaar leren. Samen met je collega consultants adviseer je onze klanten op inhoudelijke en technische vraagstukken. Dat bestaat uit verschillende onderwerpen.

Zo help je onze klanten in het gebruik van onze software bij hun vraagstukken op het gebied van vastgoedsturing, -financiën en -waardering. Hierbij worden de toekomstige plannen van de woningcorporaties in kaart gebracht en doorgerekend met behulp van onze modellen WALS/TMS en SAM. Denk hierbij aan het huurbeleid en de plannen op het gebied van nieuwbouw en verduurzaming. Als consultant help je mee om deze plannen in ons model te verwerken en de financiele en maatschappelijke gevolgen in kaart te brengen en analyseren.

Je werkt voor en met woningcorporaties die verspreid zitten door heel Nederland, waar je regelmatig naartoe gaat en soms vanaf kantoor voor werkt. Binnen elk project variëren hierbij je taken en verantwoordelijkheden, daardoor leer je meer en krijg je veel ervaring. Je begint je week bijvoorbeeld met het voorbereiden en bijwerken van één van onze inhoudelijke opleidingen rondom onze software en actualiteiten in de sector, dit doe je gezellig samen met een collega. Halverwege de week beoordeel je de inrichting of resultaten uit het prognosemodel SAM van één van onze woningcorporaties. En op vrijdag eindig je de week door de klanten via onze Servicedesk verder op weg te helpen.

Wat bieden we je?

In deze uitdagende baan krijg je snel verantwoordelijkheid. Vanaf de eerste dag heb je al klantcontact zodat je direct ervaring opdoet in het werkveld. Onze organisatiecultuur geeft je de ruimte en daarmee de kans om je persoonlijk te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Het salaris voor deze functie is circa 52K - 62K op jaarbasis (inclusief geschat variabele beloning, vaste 13e maand, 8% vakantiegeld op basis van een fulltime contract), afhankelijk van je ervaring en competenties. Naast dit competitieve salaris bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Hybride werken; dit betekent minimaal twee dagen op kantoor en de mogelijkheid om er drie vanuit huis te werken (uiteraard ben je welkom om elke dag op kantoor te werken) - ons hoofdkantoor is in Rotterdam, prachtig gelegen met uitzicht op de Nieuwe Maas nabij station Blaak en we hebben een ruim Amsterdams kantoor op nog geen twee minuten lopen van station Sloterdijk.
 • Je begint met een jaarcontract en we bieden uitzicht op een vast contract omdat we streven naar een langdurige samenwerking.
 • Vaste 13e maand, 8% vakantietoeslag, deelname aan een bonusregeling (op basis van het behalen van vooraf vastgestelde set KPI's is een bonus van 12% van het jaarsalaris te verdienen), deelname aan de pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, een laptop, 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om er meer bij te kopen.
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met in- en externe scholingsprogramma’s, zowel op inhoudelijke specialismen als op project- en accountmanagement en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 • Een open en inclusieve werkomgeving (actieve personeelsvereniging, sociale evenementen voor het personeel, jaarlijks zomer- en kerstfeest, wekelijkse kennisdeling sessies en nog veel meer) met inspirerende, slimme en enthousiaste collega's.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om samen te werken en je krijgt energie van het sparren met en adviseren van collega’s en klanten. In het klantcontact weet je de vraag achter de vraag te achterhalen, je vraagt door om meer informatie te vergaren. Door je ergens op te storten, op onderzoek te gaan en te proberen, maak je de nieuwe software waarmee je gaat werken, makkelijk eigen. Je weet verschillende soorten informatie en data samen te brengen, waardoor je verbanden ziet. Je maakt graag moeilijke dingen makkelijk en weet je goed te verwoorden. Je zoekt naar verbetering en daagt uit jezelf nieuwe ideeën aan. Je Nederlands is uitstekend maar ook in het Engels weet je je goed uit te drukken.

Verder herken je je in onze kernwaarden en beschik je over:

 • Een (bijna afgeronde) master in economie, econometrie, finance, bouwkunde of andere (vastgoed) gerelateerde studie;
 • Je hebt affiniteit met cijfers;
 • Kennis van of interesse in de vastgoedmarkt gaat jou een voorsprong geven in deze baan.

Wie zijn wij?

Werken bij Ortec Finance betekent werken in een organisatie waar lange termijn (klant)relaties centraal staan. Een omgeving waarin collega’s bereid zijn elkaar én klanten te helpen. De cultuur is namelijk informeel, plat en vriendelijk. Maar ook innovatief: hoe kunnen we gezamenlijk het werk van onze klanten – maar ook ons eigen werk – beter, efficiënter én makkelijker maken?

Ortec Finance is de toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen voor risico- en rendementsmanagement. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. We doen dit door toonaangevende technologieën en oplossingen voor investeringsbeslissingen te leveren aan financiële instellingen over de hele wereld. Ook gemeenten en belastingsamenwerkingen behoren tot onze klantenkring. Onze kracht ligt in een effectieve combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Onze werknemers zijn hoogopgeleid en investeren in hun carrière. Onze bedrijfscultuur is zeer open en informeel. Goede ideeën zijn altijd welkom. We geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en juichen ondernemerschap toe. Meer op www.ortecfinance.com.

Being you at Ortec Finance

Ortec Finance zet zich in om een diverse, inclusieve en respectvolle werkomgeving te creëren waar gelijke kansen worden geboden aan al onze medewerkers.

 • Getalenteerde medewerkers: We zoeken naar toptalent op de wereldmarkt en bieden gelijke kansen aan kandidaten van diverse achtergronden, culturen en persoonlijke drijfveren.
 • Inspirerende werkomgeving: We zijn ervan overtuigd dat medewerkers die zichzelf kunnen zijn, het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit is essentieel voor ons voortdurende succes.
 • Diversiteit in perspectief: We moedigen diversiteit in denkwijzen en het nemen van initiatief aan. We stimuleren onze medewerkers om open te zijn en elkaar ruimte te geven om op een andere manier te denken en te handelen.

Lees meer op BEING YOU at Ortec Finance

Meer informatie of solliciteren?

Heb je vragen over de omschrijving of wil je weten hoe het is om bij ons te werken, neem dan contact op met Nino Lobregt via nino.lobregt@ortec-finance.com of 06-50091880. Hij is consultant bij Real Estate en beantwoordt je vragen graag.

Ook kan je voor meer informatie over de positie of over werken bij Ortec Finance contact opnemen met onze HR afdeling, via +31 10 700 50 00 of recruitment@ortec-finance.com.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Be creative!

Solliciteren

We hopen je snel te ontmoeten!

 • Young Professional
 • Rotterdam/Amsterdam
 • Fulltime
X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm